Marc de Hond - Voortschrijdend Inzicht (try-out)
Marc de Hond - Voortschrijdend Inzicht (try-out)

Marc de Hond - Voortschrijdend Inzicht (try-out)

zaterdag 6 juni 2020
Bekijk ticketinfo

-- Voorstelling staat nu nog op GEANNULEERD maar is dus verplaatst. Zodra alle kaartreserveringen- en annuleringen zijn verwerkt gaat deze voorstelling open voor verkoop--

en inspirerend verhaal over omgaan met verandering.

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Voortschrijdend inzicht’ legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.

Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat, elke weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner? Een absolute aanrader als u weleens piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering.

‘Voortschrijdend inzicht’ is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.