Neil Diamond Tribute Show
Neil Diamond Tribute Show

Neil Diamond Tribute Show

vrijdag 19 februari 2021
Bekijk ticketinfo

De Nederlandse Neil Diamond ( Marcel Mulders ) komt naar het theater met een speciale voorstelling over Neil Diamond. Marcel  is al vanaf zijn jeugd geïnspireerd door deze wereldster en is sinds 2017 ook de zanger/ frontman van De Neil Diamond Memories Band, één van de  grootste Neil Diamond Tributebands uit Europa. Hij weet als geen ander een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen.  

Tijdens zijn theatershow blikt Marcel terug op het leven van Neil Diamond en vertelt over Neils fantastische carrière met leuke anekdotes . In een intieme sfeer zoekt hij interactie met het publiek en zingt hij mooie liedjes en hits van zijn idool uit de jaren ’60 en ’70. Marcel begeleidt zichzelf op gitaar en met een orkestband. Ook worden een aantal nummers akoestisch gespeeld. Tijdens de show kunt u ook genieten van mooie videobeelden die de avond compleet maakt.  

Geniet van een fantastische show met passie, emotie en mooie herinneringen , en muziek waar u zeker ook gezellig mag meezingen . Nummers als “Sweet Caroline”, “Red Red Wine”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”,… en vele andere hits passeren de revue. Kortom, een échte theatershow met mooie liedjes en verhalen voor alle liefhebbers van deze wereldster.