Niet Schieten

Mannen van Niks

Cabaret

Normaal
€ 20,00
Kortingpas
€ 18,50

Deze voorstelling is inclusief een pauzedrankje.

None

Niet Schieten
Mannen van Niks 

Een hilarische voorstelling over mannenvriendschap die doet denken aan The Hangover. In Mannen van Niks trekken Maarten, Arend en Erik zich terug op Terschelling (Schylge) om hun leven, hun prestaties en hun relatie te overzien. Reflecteren schijnt dat te heten. Het eiland maakt echter veel los. De vriendschap blijkt vastgeroest in herkenbare patronen. Arend, de man van de drankbevoorrading en altijd op zoek naar bewondering. Maarten, de man van de constante selfies en de onnavolgbare filosofie. Erik, de man van de onstopbare creatieve invallen die voortdurend op zoek is naar de aandacht van leuke dames. Ze nemen elkaar continu de maat en als Erik dan ook nog eens “zomaar” verdwijnt tijdens een avond stappen komt de zaak flink op scherp te staan. 

Door een subliem decor en schitterend beeldmateriaal van het eiland, waan je je tijdens deze theatertrip op Terschelling. Dus als je zin hebt om een paar dagen met wat vrienden even helemaal weg te zijn, kom dan naar Mannen van Niks. Maar wees voorbereid: hierna is niks meer hetzelfde. 

Tekst en spel : Arend Edel, Erik Jobben en Maarten Hennis 

 

Ontzettend grappig, echt zo gelachen. De voorstelling zit ontzettend goed in elkaar en juist door het kleine theater was het echt een super ervaring.

Recensent