Soundos - The comeback Kid
Soundos - The comeback Kid

Soundos - The comeback Kid

vrijdag 26 november 2021
Bekijk ticketinfo

You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. “Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan,” schreef NRC. Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van ‘Wie is de mol’ en ‘Expeditie Robinson’. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven.   

Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling ‘Niets te verliezen’ komt Soundos terug naar het theater met ‘Comeback Kid’. En geef het maar gewoon toe: You love her!  
    

Cabaretier Soundos El Ahmadi is al meer dan 10 jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld. Na de voorstellingen ‘Soundos Aangenaam’, ‘Er is geen Plan B’, ‘Geboren Met Ervaring’ en ‘Niets te verliezen’ staat ze aankomend theaterseizoen met ‘Comeback Kid’ op de planken!