Talentenloods - Open podium
Talentenloods - Open podium

Talentenloods - Open podium

donderdag 10 september 2020
Bekijk ticketinfo

Let op: Er is geen kaartverkoop. De uitzending is wel via livestream van Midvliet te volgen. Do 10 sept. 19.30 - 21.30 via kanaal 41 van Ziggo of via internet Midvliet.nl, Televisie, Live Televisie. Herhaling op Midvliet op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september om 20.00 uur.

 

Het Open Podium 12-21 is voor de jeugd om hun talenten voor het voetlicht te brengen op een breed gebied van muziek, dans, theater, schrijven, tekenen, sport, multimedia tot techniek.

Er zijn 5 Open Podiumavonden, waarvan 4 voor jeugd van 12-21 jaar en de laatste voor leerlingen van groep 8 basisschool als start-up.

Iedere avond worden Two Talents gekozen door een jury, die mogen optreden tijdens de Slotavond in Theater Ludens. Daarna kan iedereen die heeft opgetreden bij Talentenloods deelnemen aan de Buitenpodia.

Talentenloods houdt geen talentenjacht, maar ondersteunt en stimuleert talent. Verschillende jongeren komen terug om nieuw werk te laten horen. Talentenloods wil ook een werkplaats voor jongeren zijn. Zo is er ook plaats voor gastpresentatoren, assistentie bij techniek, foto en film, pr en scouting. Het is de plek om met je talent aan de slag te gaan in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast wil Talentenloods een stimulans zijn voor andere plaatsen in Nederland.