Theater van de Klucht

Oh oh Den Haag

Special

Normaal
€ 21,00
Kortingpas
€ 19,50

Deze voorstelling is inclusief een pauzedrankje.

None

Theater van de Klucht
Oh oh Den Haag

John (Bas Muijs) maakt snel carrière in politiek Den Haag.

Een overwinning in de aankomende verkiezingen kan de ambitieuze politicus en begeerlijke vrijgezel dan ook bijna niet ontgaan. Als studente Emma (Sabine Beens) bij hem aanklopt, behoorlijk zwanger en noodgedwongen op zoek naar onderdak helpt John met tegenzin.

Vanaf dat moment lijkt alles wat hij zorgvuldig heeft opgebouwd, langzaam af te brokkelen. De twee vliegen elkaar constant in de haren, maar blijken ook niet zonder elkaar te kunnen. Geruchten over een mogelijke relatie via de roddelpers doen de peilingen kelderen. Toeval?  

Of weet Patrick (Arijan van Bavel), de jaloerse assistent van John daar meer van? Een doldwaze komedie vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij!

Met “Oh Oh Den Haag” brengen Bas Muijs, Sabine Beens en Arijan van Bavel (Adje!) een doldwaze komedie vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij. De reacties op onder meer Facebook zijn lovend. “Kramp in de kaken van het lachen”, “Ongelooflijk leuk” en ´Gewoon theater met een lach. Heerlijk om te zien hoe ze zelf ook staan te genieten!”.