Double-click to edit
Toggle toolbar
  - + x
Start  

Kassa

-- terug --

Kaartverkoop aan de kassa
U kunt tijdens de reguliere openingstijden van de kassa kaarten kopen. Vanaf 1 januari 2019 kunt u aan onze theaterkassa alleen nog maar pinnen. Daarnaast kunt u ook afrekenen met de Podium Cadeaukaart (voorheen Theater & Concertbon).
 
Openingstijden kassa
De kassa is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 14.00 tot 16.00 uur en een uur vóór aanvang van iedere voorstelling.

Online- 24 uur per dag- kaarten bestellen
U kunt eenvoudig en snel kaarten bestellen via deze website en direct afrekenen met uw bankpas via iDEAL. De servicekosten bedragen € 0,50 per ticket. Deze zijn inbegrepen bij de ticketprijs. U ontvangt van ons een e-Ticket. Deze kunt u uitprinten of aanbieden via uw mobiele telefoon. Wij verzoeken u in het laatste geval het contrast van uw toestel hoog te zetten in verband met het elektronisch scannen van de kaarten.
Rolstoelplaatsen online reserveren is helaas niet mogelijk. U moet hiervoor contact opnemen met onze kassa.
 
Kaarten reserveren
U kunt geen kaarten meer reserveren.
 
Kaarten annuleren, ruilen of teruggeven
Bij verhindering wordt u vriendelijk doch dringend verzocht uw reservering tijdig te annuleren.Tickets die reeds in uw bezit zijn kunnen alleen in uitzonderlijke gevallen van overmacht tot tenminste één werkdag vóór de voorstelling worden teruggebracht. U krijgt dan een tegoedbon (minus €1,00 service- en administratiekosten per kaart) die u bij een volgende voorstelling als betaalmiddel kunt gebruiken.
 
Rolstoelplaatsen
Theater Ludens is rolstoelvriendelijk en beschikt over een aangepast toilet. Voor rolstoelgebruikers is, alleen bij tijdige reservering, in de zaal een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is helaas niet mogelijk om online rolstoelplaatsen te bestellen.
 
Hoe bestel ik een rolstoelplaats?
Stuur een mail naar kassa@theaterludens.nl . Zet in deze e-mail als onderwerp ‘rolstoelplaatsen’ en in het bericht uw naam, adres, woonplaats, de voorstelling(en) waar het om gaat en het telefoonnummer waarop we u overdag kunnen bereiken. Wij nemen dan graag contact met u op. Neemt u geen contact met ons op, dan kunnen wij u geen plek garanderen.

Kortingspassen
Voor de volgende passen geldt een kortingstarief*: 
CJP en DenHaagPas: €1,50 korting,
Ooievaarspas: 50% korting (bestellen alleen via onze theaterkassa, niet online) 
Ledenpas van Bibliotheek aan de Vliet: €1,00 korting per persoon/per bibliotheekpas, alleen voor het filmaanbod. 
De 65+-pas en de Haagse UITpas bestaan niet meer. Deze laatste is vervangen door de DenHaagPas (zie hier).

De kortingen gelden niet voor lunchconcerten (m.u.v. de Ooievaarspas), jeugdvoorstellingen, Cinema plus+ (m.u.v. de Ledenpas Bibliotheek aan de Vliet en de Ooievaarspas).
Let op: indien u gebruikt maakt van een kortingspas verzoeken wij u deze pas te tonen aan de zaal. Zonder geldige kortingspas kunnen wij u helaas geen korting verlenen. Het verschil moet dan worden bijbetaald. Vergeet u daarom uw kortingspas niet mee te nemen naar het theater.

Programmawijzigingen
Wanneer er een voorstelling door ons wordt geannuleerd, brengen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte. Uit veiligheidsoverweging wordt het verschuldigde bedrag niet aan de kassabalie uitbetaald. Geldverrekening van tickets vindt altijd per bank plaats. Bij annulering van een voorstelling betalen wij alleen de ticketwaarde terug. Dit is het bedrag dat op het ticket staat vermeld.

Slechthorenden
Voor slechthorenden is een ringleidingsysteem aanwezig.

Huisregels
Toegang na aanvangstijd voorstelling
In principe wordt er na aanvang van de voorstelling geen toegang meer verleend tot de zaal.

Roken
Theater Ludens is geheel rookvrij. Er mag in geen enkele ruimte gerookt worden.

Beeld- en geluidsopnames mobieltjes
Voor het maken van beeld- en geluidsopnames moet van tevoren toestemming zijn verleend door de directie. U wordt verzocht mobiele telefoons, tablets en andere telecommunicatie-apparatuur uit te schakelen tijdens de voorstelling.

Algemene bezoekersvoorwaarden
In Theater Ludens zijn de 'Algemene Bezoekersvoorwaarden van de bij de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties aangesloten Theater en Concertzalen' van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam onder nummer 268/2002 op 26 november 2002.