Double-click to edit
Toggle toolbar
  - + x
Start  

Kassa

-- terug --

 
Rolstoelplaatsen
Theater Ludens is rolstoelvriendelijk en beschikt over een aangepast toilet. Voor rolstoelgebruikers is, alleen bij tijdige reservering, in de zaal een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is helaas niet mogelijk om online rolstoelplaatsen te bestellen.
Hoe bestel ik een rolstoelplaats?
Stuur een mail naar kassa@theaterludens.nl . Zet in deze e-mail als onderwerp ‘rolstoelplaatsen’ en in het bericht uw naam, adres, woonplaats, de voorstelling(en) waar het om gaat en het telefoonnummer waarop we u overdag kunnen bereiken. Wij nemen dan graag contact met u op. Neemt u geen contact met ons op, dan kunnen wij u geen plek garanderen.
 
Kaarten reserveren
Vanaf heden kunt u geen kaarten meer reserveren.
Uitzondering is het reserveren van een rolstoelplaats. Neemt u hiervoor contact op met ons theater via de email: kassa@theaterludens.nl (zie 'Rolstoelplaatsen' hierboven).
 
Kaarten annuleren, ruilen of teruggeven
Tickets die reeds in uw bezit zijn kunnen alleen in uitzonderlijke gevallen (overmacht) tot tenminste één werkdag vóór de voorstelling worden teruggebracht. U krijgt dan een tegoedbon (minus €1,00 service- en administratiekosten per kaart) die u bij een volgende voorstelling als betaalmiddel kunt gebruiken.
 
Kortingspassen
Voor de volgende passen geldt een kortingstarief*: 
CJP en DenHaagPas: €1,50 korting,
Ooievaarspas: 50% korting (bestellen alleen via onze theaterkassa, niet online) 
Ledenpas van Bibliotheek aan de Vliet: €1,00 korting per persoon/per bibliotheekpas, alleen voor het filmaanbod. 
De 65+-pas en de Haagse UITpas bestaan niet meer. Deze laatste is vervangen door de DenHaagPas (zie hier).

*De kortingen gelden niet voor lunchconcerten (m.u.v. de Ooievaarspas), jeugdvoorstellingen, Filmhuis (m.u.v. de Ledenpas Bibliotheek aan de Vliet en de Ooievaarspas).
Let op: indien u gebruikt maakt van een kortingspas verzoeken wij u deze pas te tonen aan de zaal. Zonder geldige kortingspas kunnen wij u helaas geen korting verlenen. Het verschil moet dan worden bijbetaald. Vergeet u daarom uw kortingspas niet mee te nemen naar het theater.

Programmawijzigingen
Wanneer er een voorstelling door ons wordt geannuleerd, brengen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte. Uit veiligheidsoverweging wordt het verschuldigde bedrag niet aan de kassabalie uitbetaald. Geldverrekening van tickets vindt altijd per bank plaats. Bij annulering van een voorstelling betalen wij alleen de ticketwaarde terug. Dit is het bedrag dat op het ticket staat vermeld.

Slechthorenden
Voor slechthorenden is een ringleidingsysteem aanwezig.

HUISREGELS
Toegang na aanvangstijd voorstelling
In principe wordt er na aanvang van de voorstelling geen toegang meer verleend tot de zaal.

Roken
Theater Ludens is geheel rookvrij. Er mag in geen enkele ruimte gerookt worden.

Beeld- en geluidsopnames mobieltjes
Voor het maken van beeld- en geluidsopnames moet van tevoren toestemming zijn verleend door de directie. U wordt verzocht mobiele telefoons, tablets en andere telecommunicatie-apparatuur uit te schakelen tijdens de voorstelling.

Algemene bezoekersvoorwaarden
In Theater Ludens zijn de 'Algemene Bezoekersvoorwaarden van de bij de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties aangesloten Theater en Concertzalen' van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam onder nummer 268/2002 op 26 november 2002.