DE BETOVERING: De Grote Haay c.s. - 1,2,3,4 Poppetje (3+)
DE BETOVERING: De Grote Haay c.s. - 1,2,3,4 Poppetje (3+)

DE BETOVERING: De Grote Haay c.s. - 1,2,3,4 Poppetje (3+)

vrijdag 22 oktober 2021
Bekijk ticketinfo

Toen iets nog niets was. 

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang door gaan. Ook met papier.  Drie manipulatoren vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Hoewel … wat als het papier scheurt? Dan maken ze er gewoon iets nieuws van. Na het zien van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier. Want je kunt ervan houden, om huilen, van schrikken en het kan je meenemen naar een wereld die er nog niet was.  
Hoewel… het was er wel, maar je zag het nog niet. 

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. 

Mark schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet - kerntitel KBW 2018), jeugdtheater (Meneertje Meer - Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis - Zilveren Krekel 2019) en televisie (Pipo de Clown, Woezel & Pip). Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij voor Tg Gnaffel, ROtheater, De BoterhamShow, Sesamstraat, Efteling en Herman van Veen. 

2-ater Producties maakt al ruim 10 jaar peuter en kleuter theater. Afgelopen seizoenen maakten zij Dikkie Dik & Ik, Fiep Heeft Haast (met Sanne Zweije) en Familiefestival KLEURRIJK, met de voorstellingen Geel (met Mime Wave) en Het Grote Kleurenballet (met Theaterstraat Meboer & Bakker).