Mindfulness in Concert

De jongen, de mol, de vos en het paard

Special

Normaal
€ 22,50
Kortingpas
€ 21,00

Deze voorstelling is inclusief een pauzedrankje.

None

MINDFULNESS IN CONCERT
De jongen, de mol, de vos en het paard

Gitarist Jan Kuiper en ademcoach en yogini Yvonne de Hoop nemen je, begeleid door de prachtige stem en het bijzondere harpspel van Iris Kroes, mee op een unieke innerlijke reis. De ervaring en beleving van Mindfulness staan centraal. Hierbij lieten ze zich inspireren door het uiterst succesvolle boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’. Aan de hand van een aantal universele wijsheden in combinatie met rustgevende meditatieve muziek verzorgen zij een inspirerende totaalervaring met muziek, mindfulness, adem en ontspanning.

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare. Welkom bij het unieke en betoverende evenement: ‘Mindfulness in Concert’. Stap binnen in een wereld waar muziek en mindfulness samenkomen om een diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding te creëren.

In dit bijzondere concert worden de klanken van de muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Het is een uitnodiging om volledig aanwezig te zijn, om elk moment bewust te beleven en te omarmen in het hier en nu. Terwijl de muziek je zintuigen streelt, word je uitgenodigd om met geleide meditaties en ademhalingsoefeningen diep te ontspannen en je volledige aandacht te richten op het moment. De harmonieën van de muziek vermengen zich met de stilte van je eigen geest, waardoor een gevoel van sereniteit en heelheid ontstaat. Het is een totale overgave aan het moment, een ervaring van eenheid tussen lichaam, geest en ziel.  

‘Mindfulness in Concert’ is meer dan alleen een muzikaal optreden; het is een reis naar binnen, naar de kern van je eigen wezen. Het is een kans om los te laten, te helen en te groeien en om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de wereld om je heen.  

Welkom bij onze magische reis. Sluit je ogen, open je hart en laat onze muziek je omarmen. Dompel jezelf onder in de magie van ‘Mindfulness in Concert’. Een ervaring die je niet alleen hoort, maar ook voelt, die je niet alleen raakt, maar ook transformeert. 

De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom!