Ontdek talent dat raakt!

Ratzke in Concert (unplugged)

Sven Ratzke

‘The Hottest Night die er op dit moment in Berlijn te beleven valt’, schreef de Berliner Morgenpost. Een "Must-See!" volgens de New York Press, en Het Parool noemde hem een "talentvolle rasentertainer".

De extravagante vedette Sven Ratzke is half Duits en half Nederlands. Met zijn bruisende shows trekt hij over de hele wereld, van New York tot Sydney en van Edinburgh tot Berlijn. Als artiest is hij niet in één hokje te plaatsen; het is showbizz, maar ook cabaret en comedy.

In deze unplugged show in intieme setting brengt Ratzke samen met een pianist nummers uit zijn succesvolle voorstellingen 'Starman' en 'Diva diva's'. Hij is daarbij van alle markten thuis: het repertoire van Gloria Gaynor is hem even lief als dat van Bertolt Brecht.
Ratzke neemt je mee naar de - in zijn ogen - ‘most classy decade of the last century’. Onder andere David Bowie, Marlene Dietrich en Dusty Springfield komen voorbij. Hij voorziet nummers van deze en andere diva’s van zijn eigen muzikale gloed. Begeleid door zijn pianist zet Ratzke een energieke show neer waar showbizz en comedy elkaar omarmen.

Bekijk alle voorstellingen

Concert

29 april 2017, 20:30

Prijzen

Normaal
€ 20,00
Kortingpas
€ 18,50
Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.