TG Knars - Nachtfantasten (4+)
TG Knars - Nachtfantasten (4+)

TG Knars - Nachtfantasten (4+)

zondag 3 april 2022
Bekijk ticketinfo

Twee broers slapen samen voor het eerst bij opa en oma op zolder. Een zolder met krakende treden en spullen uit een ver verleden. Zodra het bedlampje uitgaat, komt de kamer tot leven.  
   
Deze nacht gaat het lampje uit en het dak eraf!  
   
Een wit doek maakt een spook, weet de oudste; volgens de jongste kan alles in alles veranderen. Ze zetten thee van een monster, vliegen op bed door het zolderraam en duelleren in de schittering van het maanlicht. In deze wakkere droom kan niemand ze nog vertellen dat nep niet echt is. Lukt het ze om de duisternis te overwinnen en de zon te doen opkomen?  
   
Duik met Theatergroep Knars in een lichtgevende nacht vol objecten, schaduwen en reflecties. Fantasierijke constructies en dromende dromerige muziek vertolken het magisch denken van kinderen. Op ingenieuze en poëtische wijze construeert Knars verschillende zienswijzen die elkaar tegenspreken én versterken.  
   
‘De Nachtfantast en zijn onwaarschijnlijke avonturen’ 

Zodra ik mijn bedlampje uitzet, komt mijn hele kamer tot leven. Vannacht laat ik hem uit en ga met mijn fantasie op avontuur. In mijn wakkere droom lopen nep en echt dwars door elkaar. Als ik me alleen voel, kruip ik onder mijn bed waar ik thee drink met een monster en dans in de schittering van het maanlicht. Niemand kan mij vertellen dat nep niet echt is.