TG Koek en Ui - Van Mij (4+)
TG Koek en Ui - Van Mij (4+)

TG Koek en Ui - Van Mij (4+)

zondag 8 maart 2020
Bekijk ticketinfo

“Dit huis is van mij, deze stoel is van mij, deze jas is van mij, deze lamp is van mij.
Wil je misschien een koekje? Kijk, er zit chocola op. Lekker joh! Wil je er één? Ja? Vette pech, want ze zijn van mij! Van mij, van mij, van mij! Alles hier is van mij!”

Flo heeft een huisje. Een huisje waarin alles van haar is. Van de kast tot aan de spijker in de muur. Alles is van haar. En delen… daar doet ze niet aan. Dan krijgt ze onverwachts bezoek van Alex en haar koffer. Wat komt Alex eigenlijk doen? En waarom heeft ze die koffer bij zich? En hoezo mag Flo niet heel even kijken wat er in de koffer zit?

‘Van mij!’ is een humoristische voorstelling over delen, vriendschap, eenzaamheid en een koffer met een geheim. TG Koek en Ui is een nieuw theatergezelschap bestaande uit theatermakers Lotte Middendorp en Janiek Vreeken.
---------------------

TG Koek & Ui is een nieuw theatergezelschap dat is opgezet door Lotte Middendorp, theatermaakster en actrice. Voorheen maakte ze bij Buro Bannink in samenwerking met Onder het Buro solovoorstellingen voor peuters en kleuters. Een eigen theatergroep stond altijd al op haar verlanglijstje. Zo ontstond Koek & Ui. Samen met Janiek Vreeken speelt ze de voorstelling 'Van Mij!’, een voorstelling over delen en vriendschap. Met een grote dosis energie, humor en fantasie zorgt Koek & Ui ervoor dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een lach op hun gezicht hebben tijdens de voorstelling.